tuuuba Hanımlar bunu nasıl anlarız bebeğim iki aylık bazen bir saate yakın memede kalıyor uyuyor uyanıyor filan bazen dura dura içiyor. Genelde yutkunma sesi geliyor ama dikkat ediyorum ona. Fakat şüphelenmeye başladım nasıl anlatacağım 😕
Durucuumm tuuuba böyle kalıplaşmış eski nineler sözcüğünü bırakın saha iki aylık size ve sıcaklığınıza ihtiyacı var gerekirse 2 saat kalsın kendini güvende hissetsin
MrBebito İki aylık bebeğim var benimde. Bebek emziği tanımıyor onun tek dünyası sizinle iletişim aracı emmek. Dilediği. Kadar emzirin.
tuuuba Emziriyorum tabii. Mesela 23.23 ten beri suan emiyor Ama emzik mi yaptı bilemedim onu merak ediyorum
Durucuumm tuuuba en güzelini yapıyorsunuz bırakın emsin emmiyorda da kendini orda güvende hissediyor ihtiyacı bar demekki
tuuuba Melek_annesiii durunca çekmeye çalışıyorum emmeye başlıyor en son kendi bırakıyor öbür türlü zor çekebiliyorum
tuuuba Durucuumm ne alaka hayret bir şey ya tanımadığınız etmediğiniz insanlarla bu şekilde neden konuşuyorsunuz. Yeri geliyor iki saatte üç saatte kalıyorum. İlk defa emzik etme mevzusu duydum ilgimi çekti acaba mı diye buraya yazıp sordum Bebekle güvenli bağlanma konusundaki bilgi ve hassasiyetim üzerine konuşacak değilim burada.
Nazl358 7 aylık kızım hala ben çekmeden çekmez memeden kendini. Emziği bıraktı kendiliğinden mememi emzik yaptı tabiri o açıdan bana tam uydu.😊