Senden-bokolmaz Kızlar temiz ama sürekli bı koku var odada camları açık sizce nedendir başına gelen var mi
Moana Senden-bokolmaz içeride fare kedi kuş ölme ihtimali var mı? Bizim çatıda aynı durumdaydı ölü yavru kedi bulmuştuk
Kuzularinanasi Senden-bokolmaz cekmeceler yatak alti baza alti heryere baktiniz mi.ebeveyn banyosu varsa belki orda bi sknti vardir giderinde fln.
yagmurkokusu_ Senden-bokolmaz yatak altlarına bakın eşya koyduysanız balın unutulmuş birşeyler olabilir ters düz edin odayı. Çamaşırları koklayın. Dolapların içlerini boşaltın kısaca herşeyi indirin tek tek kontrol edin.
Senden-bokolmaz Moana çatıda kuş var ama öyle olsa balkona yakın bı yerden gelirdi koku yataktan geliyor diye düşünüyorum birde başımızdan büyü olayı geçti temizlik yapıldı halada yapıyorum yani ama bı koku var çözemediğim
Senden-bokolmaz Gokturk_ sildim herşeyi dediğiniz gibi herşey yeni yıkandı ama hala aynı çok garip ki eşim normalde çok hassas kokuya ama bana hicbisey söylemedi kokuyor falan diye çok acayip
jap Senden-bokolmaz korkutmak istemem ama başınızdan da geçmiş. Eşim de evde bi koku var diyip dururdu ben hamileyken bile almazdım o kokuyu. Bişeyler yapılmış işte. Siz de tekrar baktırın bence