Tuanasener İlk anneliğim bebeğim 11 günlük öksürüğü oldu havalar çok sıcak camlardan üşütmüş olabilir mi? Böyle bir şey yaşayan varmı aranızda.
nmt41 Tuanasener burnu tıkandığından öksürür diyor doktorlar burnunu açmaya çalışın alerjik olabilir belki bizim de oldu ben göğsüne bi kaç gece okaliptüs yağı sürdüm her gün spray şıktım baktım geçmiyor hırıltıya döndü serum fizyolojik ile açmaya çalıştım 2 akşam böylece geçti
Goktug_77 4.5 aylık bebeğim geceleri ve gündüzleri genelde çok öksürüyordu doktor prospan verdi geçmedi ama daha iyi doktora gözükün ciğerlerini dinlesin en iyisi 🌸
Tuanasener nmt41 bende bugün doktora getirdim aynısından verdi eve gelir gelmez denedim. Gece uykusuna yatırmadan da yapacağım. Aynı zamanda reflü yatak önerdi.
nmt41 Tuanasener reflü yatak yerine bi yastık deneyin ilk yoksa bizim doktor yatağının altını biraz yükseltebilirsin demişti gerçekten biraz yüksek yatınca da farkediyor ne verdi aynısından spray mi serum fizyolojik mi
Tuanasener nmt41 serum fizyolojık verdi ve evet küçük yastığımız da var ama ben ne olur olmaz diye direk reflü yatak siparişi verdim.