Renasyunus Kızlar oğlum 13 aylık ama hala yürümüyor tutunarak yürüyor bazen ellerini tutup bırakıyorum ağlıyor sizinkiler kaç aylıkken yürüdü
Asyaveannesi04 Renasyunus 13.5 aylık felando birden yürüdü, bir gün ayakkabı giydirip parka götürdüm elinden tuttum parka götürünce bayıldı ertesi gün kendisi desteksiz yürüdü 😅 hiç üzülme yürür
sedaboz Renasyunus Bizimkide 13 aylık olmak üzere aynı şekil tutunarak yürüyo bırakınca korkuyor yüzündeki ifadeden belli ediyor😁 18 aya kadar normalmiş bekleyelim😊
Kuzeymomss Renasyunus Doğum gününden 1 hafta sonra yürümeye başlamıştı. 18 aya kadar normal diye biliyorum
Umutveannesi Renasyunus 13 ay 21 günlüktü kendi yürümeye başladığında. Benim oğlum 11 aylıkken tutunarak yürümeye başlamıştı ama bağımsız yürümesi 2,5 ay sonra oldu. Yani tutunarak yürümeye başladıysa devamı gelir içiniz rahat olsun
Renasyunus sedaboz evet baktım bende araştırdım biraz 18 aya kadar normal diyorlar ama işte insan şüphede kalıyor sürekli birde çok korkuyor ellerini bırakacam diye
Renasyunus Umutveannesi her yere tutunuyor mesela odada iken duvarlara tutunarak mutfağa geliyor millet görünce neden yürümüyor diye soruyorlar sürekli sinirlerim bozuluyor 😥
Hilal28 Tam 13 aylık oldu tutunarak yürüyor 4-5 gün önce ellerini bırakıp adımlar attı 6-7 adım atıyor gün içinde ama hep değil ben de merak ediyorum ne zaman yürüyecek hazır hissedince yapıyorlar bence 💙
Renasyunus Hilal28 evet emeklemede de öyle olmuştu yardım ettiğimde ağlıyordu sonra serbest bıraktık bir gece sürpriz yaptı emekledi bir anda sizinki adım atıyorsa tamamdır bir kaç güne tam yürür🥰
Umutveannesi Renasyunus o zaman yürümesi çok yakın 😊 duvara yaslayın karşısına geçip elinize sevdiği bir şeyi alıp gel gel yapın her seferinde mesafeyi biraz daha uzatın. İlk başlarda korkar ama bir kaç adım attıkça heveslenip korkusunu yener ☺️
smsmsm Renasyunus oğlum 16 aylıkken yürüdü şuan 18 aylık koşuyo etrafta her çocuk bir olmuyo yakında yürür merak etmeyin 🤗 babasıyla karşı karşıya durup sevdiği oyuncakla çağırıyoduk bi ona bi bana derken işe yarıyodu çokta eğleniyodu 🌸
Renasyunus smsmsm o zaman bizim de daha vaktimiz var inşallah bizim de yakındır blzde yarından itibaren deneyelim bunu belki işe yarar 🥰
Sibel343434 Benimde oğlum 15 aylık ama hala tutunarak bişeye dokunması yetiyor o şekilde yürüyor bir parmağımı tutsa yeterli oluyor bırakayım hemen oturup sürünüyor anlamadım bir türlü bilgisi olan varmı
Renasyunus Sibel343434 aynı şeyi yaşıyorum bende parmak ucumu tutuyor bırakınca hemen yere çöküp ağlıyor 😒
Sevinctopcu Renasyunus 10 Aylıkken tutunarak bütün evi geziyordu. 11 Aylıkken kuzenim geldi kızı 2 yaşında onun yürüdügünü görünce bagımsız tamamen yürüdü.
Renasyunus Sevinctopcu ben yürüyen bebeklerin yanına götürüyorum hep belki bakar da yürür diye ama nafile sadece bakıyor
Melike_66 Renasyunus benimki 14 ay 15 günlük elinden tutunca zorla yürüyor sinirleniyor hiç istek yok yani herşeyi emekleyerek hallediyor