Baharyavuzzz Kızlar bebeğim 4 aylık doğduğundan beridir mama veriyorum kilo gelişimi az diyor doktor sma kullanıyorum bebelac kullandım şimdi ya hipp ya aptamil denicem sizce hangisi daha güzel kilo aldırıyor bebeğim iştahsız bir bebek
Scmnezgi Baharyavuzzz Meme +mama veriyorum ben sma kabız yaptı Hipp e geçtik çok memnunum şu an . Sma daha yoğun kıvamlıydı Hipp anne sütüne daha çok benziyor gibi geldi bana kilo alımı da iyi gidiyor
FatmaPola Neden anne sütü veremiyorsunuz acaba biz Aptamil kullandık fakat Hipp e geçtik içeriği daha güvenilir geldi bize
Baharyavuzzz FatmaPola doğumdan sonra depremde annemin ve babamin vefatı üzerine toparlanamadim hastane ev derken sütüm kesildi mamaya başladım
Mellssss Benim bebeğimde hipp çok aldırmadı bebelac golda geçtim biraz daha iyi aldı benimkide 4 buçuk aylık bugünkü kontrolde zaten bu aylarda yavaş kilo alımı olur korkma dedi doktor istersen genede bebelactan devam et
Atlas-12 Benim bebeğim 3 aylık hiç anne sütü almadı erken doğdu yoğun bakım felan derken zerre sütüm gelmedi Aptamil prosyneo kullanıyoruz çok memnunum
Ayfa1608 Baharyavuzzz oyy başın sağolsun canım benim. Bize hipp çok gaz yaptı kabız yapıyordu ve doymuyordu bebeğim doyurucu değildi. Bebelac golda geçtim gaz kabızlık kalmadı ama o ay sadece 300-400 gram falan aldı (sadece mama) daha iyi kilo yapar belki diye aptamile geçtim sanki toparladı gibi ama daha tartılmadı cuma günü falan götürcem 4.ay aşısına o zaman belli olur
Ayfa1608 Baharyavuzzz şu an bilmiyorum 3 aylıkken 5400 dü şimdi 3 ay 25 günlük cuma aşıya gidince belli olur