Pikapikapikacuuu Biricikyavrum Islak kek Kısır Sigara böreği Un kurabiyesi (3 malzemeli, sıvıyağlı bir tarif aşırı kolay.) Bebekli olduğunuzu varsayarak hem kolay hem de herkesin seveceği şeyleri yazdım. Kısır istemezseniz yerine tavuklu arpa şehriye salatası da yapabilirsiniz 😋
Aaayysseee Biricikyavrum eğer yapabilirseniz vaktiniz varsa yani,sarma,dolma,sıcak havalarda çok güzel gidiyor yoğurtlu tavuk salatası, börek, magnolia yada kurabiye
Ayse_asel Biricikyavrum Mantı salatası Mercimek köftesi Sütlü ıslak kek Dondurmalı irmik helvası da olabilir
mervemir- Biricikyavrum Börek veya poğaça Şehriye salatası veya kısır veya patates salatası Magnolia Cheescake (yazın mükkk olur 👌🏻🥰)
Pikapikapikacuuu Biricikyavrum Limonata yapabilirsiniz. İçine nane yaprağı eklersinizi. Hem sunumu da hoş durur. Ya da limonlu sütlü irmik tatlısı olabilir. Yoğurtlu salatalar da ferahlatır.
cupacakes Biricikyavrum bu gun hazırladım ben Mantarlı börek Ispanaklı pastırmalı kiş Patates salatası Manti Muhallebili Kemal paşa Annem de yöresel bi sebze mezesi yapıp getirdi dible deriz
Biricikyavrum cupacakes Kız maşallah çok güzel hazırlamışsın ben bu bebeyle kek bile yapamam ama hayırlısı
cupacakes Biricikyavrum böreği dün gündüz uykusunda hazırladım . Aksam tatlıyı yaptım ve diğer herseyin malzemelerini doğradım . Mantığın yoğurdunu bile sarimsaklayip bıraktım . Sabah da 7de kalktım herseyi hazır olunca çabucak çıktı ortaya . 1de geldi misafirler
ikimelekannesi_ Biricikyavrum milföy böreği Göbek salatası ( haşlanmış tavuk mısır mayaonez yoğurt turşu salatası) Kısır Basir bir tatli ile tamamlayın örn muhallebili bisküvi pasta vs bunlar bile bir gununuzu alır zaten salata ve tatlı geceden hallet kisirin malzemelerini geceden doğru gündüze fazla işin kalmasın
Deletedmom_70 Biricikyavrum Börek Bi çeşit kurabiye ben mısır gevrekli ya da elmalı kurabiye yaparım genelde Yaprak sarması/Kuru dolma Ağlayan pasta Rus salatası/ Kısır