Fdmelatncy Kızlar merhaba bu nioli yağı idrar yolu enfeksiyonuna mantara falan iyi geliyormuş kullanıp memnun kalan var mı acaba yoksa sosyal medya şişirmesi mi emin olamadım. Kullanıp fayda gören varsa nerden hangisinden temin ettiğini falan yazabilir mi ?
Googleenter123 Fdmelatncy yanı ben onu ütülenmiş iç çanaşıra üç damla haftada sadece üç defa yapılmalı die okumuştum yapmak istedim Bursa’da birçok post açılmıştı bu konuda ama şuan bulamadım
kizcegunes Fdmelatncy ben kullandım tek kelime ile Ha-ri-ka! Çevremde özellikle mantarı olan kim varsa hepsine öneriyorum. Varsa şikayetiniz kesinlikle alın
Melekbas Fdmelatncy 6 yildir kullaniyorum cok guzel bir damla idrar yolu enfeksiyonu degilde vajinal enfeksiyonu onluyor
yagmurkokusu_ Fdmelatncy aldım kullanıyorum. Bu ay regl o kadar fazlaydı ki doğumdan sonra sanki içim çıktı ve uzun sürdü.
limoncicegimFO Fdmelatncy ben kullandım faydası var hafta da iki kez iki damla iç çamaşırı na iyi geldi
printhelloworld Fdmelatncy ben kullanıyordum vajinal enfeksiyona çok iyi geliyor kardeşim okula gidiyor okul tuvaletlerinin durumu malum annem onun için de kullanıyor bir organikgurmemden almıştık sadece çamaşıra damlatınca biraz yanma serinlik hissi oluyor mentol gibi bir süre ama sonrasında geçiyor
Songul_33 Çok iyi geliyor tavsiye ediyorum ben kullanıyorum esra ezmeci nin yağını aldım trendyol dan doğumdan sonraki ilk adetim bile hafif geçti resmen ben normalde haftada 2 3 kez iğne yaptırırım süper bişey 😍😍👍🏻👍🏻