Tırnakları çok uzun, sürekli eldiven takıyorum. Çıkarınca mutlu oluyor ama o zaman da yüzünü çiziyor. Ne zaman keseceğiz bu tırnakları? Kesmekten korkuyorum 🤦🏻♀️
mosimosi bebek ne kadar ? Minik tırnak makası değil de normal makas ✂️ şeklinde olanlar var onunla kolay oluyor ben öyle yapıyorum uyuyunca çok dikkatlice kesin alışırsınız. Ben de uzun süre eldivenli gezdirdim çocuğu hatta gözünü çizdi acil göz dr una görürdük çok korkmuştum. Bir iki çizdi kendini ve sanırım artık anladı ve uzasa da çizmiyor yüzünü ama parmakların bacağını vs çiziyor yine o yüzden bekletmeden kesmeye çalışıyorum hep.
mosimosi 25 günlükken kestim açtım çok rahat etti kızım ellerini keşfediyor çok hoşuma gidiyor emzirirken kesiyorum
mosimosi minik kağır tırnak törpüleri var onunla törpülüyoruz.Eldiveni sadece ilk beş gün kulkandık motor becerilerinin gelişmesi için ellerinin açık olması gerekmiş.
mosimosi uyurken kes canım 4 aylık oldu bende uyurken dikkatlice kesiyorum
Icot daha 2 haftalık. Tırnak makası seti var ama kesmeye cesaret edemiyorum 😔 sizinki de yaramazmış annesi, dikkat etmek lazım 😊 Ben de korkuyorum elini gözüne sokar diye
mosimosi ben 25 30 gunlukten beri kesiyorum bide hizli uzuyo en fazla 3 4 gunde bi kesiyoum yoksa yuzunu cizicek duruma geliyo
mosimosi dikkat edin eli ayağı durmuyor bizimkinin çok hareketli Maşallah 😊 çok minikmiş oy. Azıcık idare edin annesi. Eldiveni uyuyorken takın normalde de gözünüz üzerinde iken çıkarın hava alsın , dokunsun hissetsin. Ama bir deneyin bakalım kesmeyi de.
Ben doğduğu ilk haftadan beri kesiyorum doktor törpü yap ilk zamanlar dedi zor oldu
Dorukegeninannesi ben de kesmeye çalışayım bari 😔
Evet ellerinin açıkta olması gelişim açısından faydalı. Dokunuyor, keşfediyor. Bir eliyle diğer elini tutmaya çalışıyor falan 😊 En iyisi dikkatlice kesip eldivenden kurtulmak galiba