kasimonbes Aselsmommy evet her şeyi ordan kullanıyorum irmik yulaf unu buğday unu bebek muhallebisi ve pekmezler tarhanayı zeytin ezmesini de ordan aldım
bakkalemzigi Aselsmommy burası size pahalı geldiyse makarna lütfen öneririm indirimde düşüyor fiyatları organik ben memnunum
Aselsmommy kasimonbes normal market ürünlerden çok farklı yani, fiyatlara baktım biraz pahalı geldi emin olamadım 😊
kasimonbes Aselsmommy biokent Instagram sayfasından sipariş edin ya da makarna lütfen buralarda uygun oluyor genelde ☺️ bebek malzemeleri her zaman pahalı zaten bezi ıslak mendili maması 💆♀️
Oznurkayaa Ebet gayet güzel. Tarhana aldık oğlum sevmeci irmikle muhallebi yapıyorum tam buğday unuyla pankek yapıyorum yemeklerinde zeytinyağını kullanıyorum pekmezlerinden aldım. Gerekli mi derseniz oğlum yiyor ama içim rahat etsin diye aldım 🤷♀️
Oznurkayaa Bu arada ürünleri epey gidiyor yani pahalı ama 2 ay 3 ay civarı kullanılıyor. Benim oğlum çok iştahlı olmadığından az az yapıyorum o yüzden de olabilir
Aselsmommy bakkalemzigi teşekkür ederim💖 peki alınca kaç ay gidiyor bu ürünler hemen bitmiyor değil mi
bakkalemzigi Aselsmommy son tüketimi üründe yazıyor bebeklere her seferinde az yapıldığı için baya gidiyor canım