Yamanoglan Anneler lütfen bana bir çözüm söyleyin bebeğim 50 günlük kolik Bir bebek. Üstüne bir de uykuya çok dirayetli dün akşamdan gece üçe kadar uyumadı ve ağladı arada bayılıyor on dakika sonra devam bu ilk değil ve sonda değil biliyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum artık çok zor bu kadar uykusuz olması ona zarar verecek diye korkuyorum resmen ışığı kapatınca basıyor yaygarayı açınca susuyor ama esniyor da uykusu var uyumuyor ya da uykusu kaçıyor bilmiyorum lütfen bir fikir verin
Farahzeynep Banyoda sıcak suyun içinde göğsüne kadar 15 dakika bekletin. O şekilde güzel gaz çıkarıyorlar. Çay kaşığı ile zeytinyağı da içirebilirsiniz. Gazdan kaynaklı uyumuyordur. Kilosuna baktırdınız di mi? Kilo almasında bir sorun yok, yani doyuyor?
Yamanoglan Farahzeynep Kilo alımı iyi gaz damlasıda kullanıyoruz ama uyku sorunumuz bir türlü çözülmedi ☹️
musmirata Eğer kolikse bebeğiniz yapacağınız hiçbirşey masaj sıcak su gaz damlası vs hiç bir işe yaramaz tecrübeyle sabittir. O saat geldimi ağlayacak artık kaç saat olursa. Bizim tek yardımcımız kolik bebekler için sesler ve saç kurutma makinesi oldu. Acınca sakinleşiyordu. Sabır ve zamandan başka bir ilacı yok bu koliğin bizimkisi 6.aydan sonra azalmaya başlamıştı
Yamanoglan musmirata Peki sizinkide 8 saat uyumadan duruyor muydu çok uzun süre değil mi ya ben korkuyorum bir şey olacak diye