HatMus Şu kadarlık çocuğum henüz hiç ekran görmedi diyeniniz var mı hanımlar? Ben bazen açıyorum 19 aylık kızıma sonra vicdan yapıyorum..
BuzluKahve HatMus 24 ay hiç ekran görmedi iki çocuğum da. 2 yaş sonrası günde bir kez 15 dakika, sonra günde 2 kez 15 dakika şeklinde devam etti. O 15 dakikalarda da televizyondan açıp, reklamsız izlettim.
bal_cocuk HatMus 7 aydır hiç ekran görmedi. Yani bazen açık tv vs denk geliyor ama 1-2 dk ancak hemen odadan cıkarıyorum
30undabiranne HatMus 2buçuk yaşında konuşana kadar izletmedim şimdi istediği zaman açıyorum kendi biraz izleyip kalkıyor sıkılıyor ozamanlar çok zordu ama nasıl geçti anlamadım şimdisi daha zor 😅
Biz3kisiyiz_ HatMus 13 buçuk aylık hiç izlemedi diyemiyorum bu aralar akşam yemeklerinde müzikli şarkılar falan açıyorum sar sar makarayi vs gibi max10 dk . Çizgi film gibi şeyler izlemiyor tabi . Akşamları da babası gelince TV açık oluyor haber Spor kanalı falan 😂
Duygu29 HatMus 9 aylık bebeğim hiç ekran görmedi; misafirlikte ya kapattırıyorum yada başka odaya geçiyoruz.
caglasyarda HatMus 10 aylık bebeğim var telefondan televizyondan özellikle açıp bişey göstermedim ama tv açıkken belki gözü ara sıra kayıyordur
Petitoos HatMus sıfır ekrana uyarak büyütmek istiyorum çocuğumu ben de. Şu an 4.5 aylık olmasına rağmen ekran gördüğü anda kilitlenip kalıyor bıraksam bütün gün bakar parlak ışıklar dikkatini çekiyor 😅 TV açmıyoruz bakalım nereye kadar gidebilicez böyle
saribez HatMus ya ben de ekransız büyütmek istiyorum ama gittiğimiz yerlerde çocuklara açıyorlar e benimki de izlemek ister normal olarak bir de büyükler falan telefondan şak diye bir şeyler açıyorlar daha benimki küçük ama çevremde şahit oldum oğluma da açarlar yani