gamzekcbs Emzirirken çok canım acıyor görünür de yara yok ama dayanamıyorum lansinoh krem kullanıyorum yine de canım yanıyor tavsiyesi olan var mı?
Papiii gamzekcbs bebde oyleydim ilk baslarda sutunden sur hemen gecirevek benim o gecirdi zaten bisey surmesende zamanla gecicek
Kumsal0606 gamzekcbs bebeğim 62 günlük hala meme uçlarım yara neler neler sürmedim yapmadım geçmiyor bende muzdaribim🥴
gamzekcbs Kumsal0606 dayanamıyorum uyuduğunda rahatlıyorum emme saati geldiğinde strese giriyorum resmen 🥺
Kumsal0606 gamzekcbs başlarda bende oyleydm daha fazla uyusa kalkmasa diyordum emmesin canım acıyor diye ama alışıyor insan be hala emzirirken çok aciyor ilk 1 dakika falan sonra azalıyor yada sen alisiyorsun yani 😂
yldrmgmz Kesinlikle gümüş kapak almalısın bende aynı sorunları yaşadım kullandığınız kremi kullandım ama maalesef faydasını göremedim kurtarıcım gümüş kapaklar oldu
gamzekcbs yldrmgmz philips aventin göğüs kalkanını aldım bir defa kullandım bi daha kullanmadım kullanmaya başlasam işe yarar mı göğüs pedi kullanıyorum hava almadığı için mı böyle oluyor sizce
yldrmgmz gamzekcbs göğüs kalkanınızı bir deneyin isterseniz eğer bir kaç günde faydasınız görmezseniz gümüş kapak almanızı tavsiye ederim göğüs pedi sütün akışını engellemek için kullanın onun dışında bence kullanmayın meme ucu ne kadar nemli kalırsa o kadar hızlı toparlıyor