Az önce oldu bu olay banyonun hemen yanında çamaşır makinası var kirlileri atmak için oraya gittim eşim denecek pislik de banyoya girmişti tam eğilirken o iğrenç sesi duydum anladım ki banyoda malum işi görüyor cinlerim tepeme çıktı çok asabidir bişey sormaya gelmez haksiz da olsa hemen bağırır çağırır odaya geçtim yatak odasına gelip üstünü giyeceğini bildiğim için çamaşır katlarken geldi valla elim yüzüm rahatladı dedi napıyodun sen banyoda dedim banyoda napilir duş aldım çıktım dedi ben dünkü parmağını emen çocuk değilim duyduğum sesler hiç öle demiyor dedim başladı gene bağırmaya ne saçmalıyorsun sen aptal aptal şeyler söylüyorsun neyi ima etmeye çalışıyorsun banyoda öle şeyler mi yapılır çarpılır insan dedi sende etki etmemiş o çarpılma dedim bende konuştu kendi kendine söylendi bende alaycı bi sekilde çıktım odadan muhattap olmadım ulan hiçbir zaman da geri çevirmedim evde karı mi yok gel desen olmaz başım ağrıyor diyen biri de degilim gerçekten son görmek istediğim insan şuan o o kadar soğudum ki midem bulanıyor hala