28 Aylık oğluma tuvalet eğitimi vermeye karar verdim öncelikle bir klozet adaptörü aldım kendisine göre tuvalete götürüyorum yarım saat belki bekliyorum ama aslaa yapmıyor tuvaletini klozete tam artık yeter yok çişi heralde diyorum şortunu giydiriyorum geliyor salonun ortasında işiyor benden mi utanıyor yapmıyor acaba ben başında durunca yoksa tuvalet eğitimine hazır mı değil henüz anlamadım belki rahatsız oluyordur diye kendisine göre küçük lazımlıklardan aldım onda deneyelim bir de dedim onu hiç kaale bile almadı oyuncak gibi gördü yere sürttü durdu her tarafı plastik malzeme olduğu için üzerine oturduğunda ise rahatsızlık hissetti sanki poposuna bir şey batar gibi sevmedi klozette daha çok oturuyor ama orda da yapmıyor ne kadar beklersek bekleyelim yapmadı şimdi alıştırma kilodunu giydirdim tuvalet eğitimi veren anneler nasıl başarıyorsunuz ben artık bundada kendimi suçluycam bir tuvalet eğitimi bile vermeyi beceremeyen anne gibi görüyorum kendimi ben mi yanlış yapıyorum yoksa çocuğumun çiş yapacağı zamanını mı ayarlayamadım bilmiyorum off içim şişti 😣