aslında yazmak da kararsızdım ama içime atacağıma yazarak rahatlayım dedim başka hesaptan yazmayı düşündüm sonra vazgeçtim🤍
bir gün kış günü ben küçüğüm ama evdeyiz babam dışarıya çıktı annemle tek kaldım.
odamdaydım annem yanına beni çağırdı bende gittim elinde sigara yakmış dertli dertli düşünüyor ve bana bakıyor bana dediki; ben ölsem naparsın dedi çocukluk bişey demedim anneme baktım odama gittim ..
5,6 dk sonra huzursuzluk çöktü bana annemin yanına gittim oturma odasına
annem yatıyordu koltukta kımıldıyordu hareket edıyordu anlam veremedim yanına yaklaştım bem beyaz olmuş , dudağı morarmış ağzını açtım sakız gördüm elimi soktum sakızı aldım masa da su vardı serptım falan yok önume geleni aradım babam gelmiş ama ben şoktayım zil sesini duymuyorum babam cama taş attı ırkıldım cama koştum babam hemen kapıyı açtım babamın peşinden aradığım kişiler girdi hemen bi bağırış çığırış koptu annemlerin yatak odasında beyaz pike vardı yatagın uzerınde ona koyarak annemi merdivenden indirdiler ben evde tek kaldım her yer açıktı o an cam kapı bende televizyon unıtesının arkasında kaldım saatlerce karanlık oldu eniştemler geldi eve girdiler beni aldılar hastaneye götürdüler babam bahçede oturuyordu tek başına yanına bıraktılar babam sarıldı bana senle köye gidicez dedi sonra kuzenim beni eve götürdü babamlar da geldi babam odaya aldı beni annen artık aramızda değil öldu dedi tepki veremedim donuk bi şekildeyin daha çocuğum ölümü zaten o zaman anladım bildim
köy için yola çıktık babam annemle gitti ben amcamla gittim yengemin kucağında uyurken anne diye baya sayıklamışım beni uyandırdılar ıste oyun falan açtılar yemek yedırmeye calısıyorlar su vermeye calısıyorlar
köye geldik kar kıyamet eve soktular herkes bşr yerden bagırıyor boynuma sarılıp aglıyorlar ama ben taş gibiyim annemin olduğu odaya soktular dokundum tabuta sonra cıkardılar babam önde kollarına girmişler babam yerde sürünüyor öyle götürüyorlar bende aramızda baya mesafe var kar yağarken koydular annemi soğukta koydular bedenini buz toprağa ağlayamadım büyüdükçe yasadığım herseyı hissettim o zaman ağlamaya başladım krizler tuttu babamın da psikolojisi bozulmuştu beni anneanneme bıraktı bı sure ama benım orda psikolojim daha da bozuldu kendimi fazlalık hissettim babama ulaşamdım hiç 5,6 ay sonra babam geldi eve soktu benı annemın esyaları duruyor dolabında bır gun benım paraya ıhtıyacım oldu babam da koymayı unutmuş halıyı neden kaldırdım bilmiyorum halının altında para buldum annemden kalma neden oraya kıydu bilmiyorum da kullandım sankı benım ıcın saklamış yaanı stres yapa yapa kendimi verem ettim acısına doktor ne oldu bu kadar stres yaptın sen dedı bısey dıyemedım boğazıma dizildi kelimeler sonra tedavi oldum psikolojim daha yeni yeni oturdu kendime yenı geldım bende anne oldum artık bundan sonra kendıme daha çok dıkkat edıcem cunku benım kızım var benım yasadıgımı yasamasın öyle böyle geçti zaman anne kelimesi agzımdan kızım doğunca çıktı annem dıye severım kızımı yazarak rahatladım cidden 💔❤️🩹🩹🫶🏻🩵 annenizin babanızın kıymetıni bilin 🤍