cakarebru Arkadaslar 4.aya girdik hic kabizlik sorunu yasamayan kizim 1 aydir kabiz sizin bebeklerinizdede 4.ayda bu oldumu olduysa nezaman gecti bi care ariyorum😢
Esraerdemserin cakarebru demir ilacına başladıysanız onlarda kabız yapıyor. Ben ilacı değiştirmiştim düzelmişti
Pnaryldz Bizde öyleyiz malesef dün idrar yolu enfeksiyonu olduğunu böyle olduğunda çişini ve kakasını tutmaya başladıklarını söyledi doktor çünkü yaparken canı yanabiliyormuş bi baktırın isterseniz sizde
cakarebru Pnaryldz yaa ozaman bende baktirayim yarn bnde cok uzuluyodum yapamiyor diye enfeksiyom aklima gelmemisti
Biribiri Pnaryldz merhba bebegim sabahtan beri agliyor kacgundr cisi agir kokuyor ve 5 6 saatte anca azcik cis yapiyor sizin enfekdyon oldgnu nasl anladnz
Pnaryldz cakarebru inşallah yoktur sizde tabi ama kontrol etmekte fayda var doktorumuz gözümüzle teşhis edemediğimiz tek durum idrar yolu enfeksiyonu demişti
Pnaryldz Biribiri aynen bizimde öyleydi çok huzursuz uykusuzdu ve çişi çok azdı birazda rengi koyulaşmıştı hem kaka yapamıyordu ben ondan sanmıştık ilk ama doktor idrar yolu enfeksiyonu olduğunda çiş de kaka da yapmak istemiyorlar canları acıdığı için dedi tahlilde de çıktı zaten enfeksiyon 😐
Esraerdemserin Biribiri doktor önce kidsfer yazdı o kabız yaptı daha sonra sidefer yazdı onda kabız olmadı. Ocean de çok ovuluyir burda