Zumra_Fatma Sorum başlıkda kankiler sizce normal mi ben hep limonlu cay icerim gelir biskuviyle yada krakerle cayima bandirir yer sonra içer anlamadim valla ben şok😅😅
iki_prens_annesi_ Zumra_Fatma yani izin verirseniz limonsuz normal çayda içer benim oğlum 3 buçuk yaşında 1 yaşından beri bol sulu çay içiyor hep kahvaltida
aselliyam23 Zumra_Fatma kızim 2 yaşında çay nedir bilmez izin verirseniz içer ama pek sağlıklı değil bence vermeseniz daha iyi olur
baykuskiz_ Zumra_Fatma yani cocugun onune zehir de koysak tadina bakmak ister. Burda devreye girecek olan kisi sizsiniz. Cay çocuklar icin faydali mi sizce? Evet bardak bardak icmiyordur ama alisir bu sekilde. Daha faydali seyler verebilirsiniz bence cocugunuza
Zumra_Fatma benoyleuygungordum_ bilemiyorum artik normal mi degil cnku bende boyle 1 yasinda filan iken limonlu cay yaninda biskuvi yerip icermisim
Zumra_Fatma baykuskiz_ daha faydali seylerde veriyorum tabiki mesela pekmezi sulandiriyorum vs vs baska seyler filan çay da ne bilim artik bilemiyorum
benoyleuygungordum_ Zumra_Fatma yani çay bizlerde bile kansızlık, demir eksikliği vs yapıyorken minicik bebeğin içmesi mantıklı değil tabi ki. Sizin yiyip içiyor olmanız bir şey değiştirmiyor çocuğa ne versen içer zaten
Birberenannesi Zumra_Fatma o daha bebek ne verirsen yer içer zararlı mı değil mi bilemez sonuçta. Senin bebeğe çay vermen anormal.