Ooozzzgggeee Kızlar merhaba 25 günlük bebeğim var yatak odasında salonda pire buldum iki gündür çıkıyor nerden geliyor bilmiyorum nasıl kurtulurim bu iletten.. beni yedi bitirdi ama bebegimi yerse die korkuyorum
Minel-inannesi Ooozzzgggeee apartmaninizda yakin zamanda kedi dolastiysa, yavruladiysa ordan sicriyodur muhtemelen. İlaclatmadan gecmez.
balliikedii Ooozzzgggeee benimde evim de çıktı 3 kere ilaçlardık geç kalmadan hemen ilaçlatın çünkü ilk önce canlılar ölğyor sonra yumurtalardan bir daha çıkıyorlar onlar yaşıyor tekrar ilaçlanmak zorunda kaldık
kizcegunes Ooozzzgggeee bi ilaç var sprey yapıp eve sıkıyorsun toz halinde sulandırılıyor. Çok eskiden olmuştu bizde de babam ondan almıştı. 3 gün sıktılar ama evde durmadık tabi. Bir yere gidip kalma imkanınız var mı?
Nrc-2 Ooozzzgggeee kedilerden bulaşıyor genelde. Evi ilaçlamanızı öneririm bebişe zarar gelmemesi adına. Komşunuzda çok istiyosa evine alsın baksın pire için aşısı mı var bakımı mı artık neyse yaptırsın
Ooozzzgggeee Minel-inannesi yavruladimi bilmiyorum ama karşı dairemde kedi besliyorlar kapının önünde yatıyor çoğu zaman
midekoruyucu Ooozzzgggeee karşı dairenin kedisi niye kapının önünde yatıyor. Belli onun yüzünden pire geliyor evinize.
Minel-inannesi Ooozzzgggeee karsi daire besliyosa kapida niye yatiyoki? Alsinlar evlerine yada apartmanin disinda beslesinler. Bu şekilde sizin ev arinmaz pireden. Konusun karsi komsunuzla. Gecikmedende ilaclatin cunku yeni yerlerde cok hizli yumurta birakiyolar o yumurtalar icin bidaha ilaclama gerekiyo.
kizcegunes Ooozzzgggeee yok çok zaman oldu ama bu bitki tohum satan yerler var ya oralarda sorunca hemen verirler