Aysegul45 Merhaba anneler sizlerden bir konuda öneri istiyorum oğlum 8 aylık olmak üzere ama hala saçları çok seyrek sadece üslerde beligin bir şekilde saçları var doğduğundada yaşlı amcalar gibiydi saçları 😁 görenler traşmı ettirdiniz diyor 🙄 ne yapabilirim saçlarının gürleşmesi ve uzaması için
Azraada58 minikoglummmmm aslında gür cıkmıyomuş öyle diyorlar bizde 1 yasında sıfıra vurduk ama eskisinden bi tık iyi tabi
PembePelikan Teda kötü yorumlar var yalnız. göz yakıyor, saçları keçeleştirdi, alerji yaptı, şampuan çok sıvı kokusu çok yoğun (doğal içerikli olmayabilir) gibi
minikoglummmmm PembePelikan ayyy doktora sormadan öyle şeyler kullanmayın bebeklerinize çok kötü yorumlar var onda
PembePelikan minikoglummmmm konu bebek olunca tabiki çok temkinli yaklaşmak lazım.. direk olumsuz yorumları okudum, doğal içerikli diye piyasada dünya kadar ürün var ama ne derece doğal ve nasıl etki edecek bilmiyoruz. araştırmak lazım elbette
Teda Yoo ecowel gayet iyi bir marka cokta memnunuz cevremızde aynı sekılde. Doktor osman bey ınstagrama yazın kendısıde bızzat onu onerıyor.
PembePelikan Teda size maşallah diyelim ama okuduğum kadarıyla her bebekte aynı etkileri göstermiyor, cildi kızaran pul pul dökülen ciddi yan etkileri görülen bebekler var.
minikoglummmmm Teda ayy sana mı söylüyorum ne kullanıyorsna kullan kimseye önerme senin çocuğuna bişey olmadı diye başkasına olmayacak diye bişey yok biraz düşünün ya düşünerek yorumlar yapın ……