meryembrl Beylikdüzü adnan kahveci civarı temizlige gelen güvenilir biri var mıdır bildiginiz? Acil lazım
Asyaveannesi04 meryembrl Armut.comdan çağırıyorum. Çağırdığım bir abla da var Esenyurttan geliyor ama temiz, güvenilir. Bende beylikdüzünde oturuyorum
RobinScherbatskyy meryembrl bütçeniz nedir benim evime gelenler var ama en az 2 kişi geliyorlar biraz pahalı yapıyorlar
meryembrl RobinScherbatskyy 1 kişi yeterli gibi ya. Ben güncel fiyatları bilmiyorum şehir dısında yaşıyorum arkadasım için tutucam
RobinScherbatskyy meryembrl baya güzel çalışıyorlar öğlene kadar duruyorlar ama ücretleri biraz tuzlu dediğim gibi 2 bin lira fiyat istiyolar
RobinScherbatskyy meryembrl temizlik şirketlerinden çağırmak daha mantıklı hem bezleri hem temizlik malzemeleri kendileri getiriyolar
meryembrl RobinScherbatskyy var mı şirket önerisi yani çok uçuk fiyat ödeyemem gibi ondan orta halli bir şey arıyorum mesela az önce bir ablayı aradım üstteki arkadasın önerdigi tam gün 800 dedi ev küçük sade diyince 700 dedi
RobinScherbatskyy meryembrl 700 şuanki durumda baya uygun temizlik şirketleri bundan ucuza yollamaz canım
meryembrl RobinScherbatskyy evet ama yakın gün istiyordum müsait degilmiş o abla da yazan da çıkmadı 🥲