MasaLLiya23 5 aylık kızım idrarında lökosit değeri 70 lerde çıkıyo kültürü temiz olduğu için bişey yapmiyolar. Ateşi kusmasi biseyi yok neden onemsemiyolar anlamadım fakülte hastanesi bide. Başka hastaneye de goturcem başına gelen varmı 🥺
sadekahve_bitter MasaLLiya23 antibiyotik başlamadılar mı değer yüksekmiş bencede başka yere götürün araştırma hastanesi en son tedavi uyguluyor 😞
alintugce34 MasaLLiya23 2 aydır ısrar sorunumuz var en son dedım sondayla alın antıbıyotık kullanmaktan vücut dırenc göstermeye baslamıstı sonda ile alındı hıc bırsey çıkmadı doktorum torba ıle alınan ıfrar önermiyorum kac kez dokunuyorsunuz dedı bır kerede öyle deneyin sizde
MasaLLiya23 sadekahve_bitter yarın eşim sonuç göstermeye gidecek ama sanmıyorum başlayacağını korkulacak bişey yok deyip duruyolar ama çok kafama takiyo
MasaLLiya23 alintugce34 çok geçmiş olsun sizede sizin de mi enfeksiyondan dolayı antibiyotik kullandınız gecirmiyo muydu
NEG alintugce34 benım de kızımda idrar yolu enfeksiyonu oldu. Posetten alamadık bende altını acarak bekledim ve yetiskin idrar kabına yaptırıp hemen götürdüm
alintugce34 MasaLLiya23 gecmıyordu degıl o torbaya aldık ıllakı el degıyor bıyere koyuyorsun kapa boşlat olmayan mıkrop cıktı
MasaLLiya23 alintugce34 başka hastaneye götürecem canım bakalım orda öyle yaptırırım olmazsa kesin sonuç olsun dediğin gibi çok yordu bu bilinmezlik bizi
MasaLLiya23 sadekahve_bitter çiş yaparken hissediyorum ama aglamiyo. Sonucu gösterdim kültür temiz çıktığı için enfeksiyon diyemem dedi tekrar idrar istiyolar sinirlendik artık vermedik başka hastaneye gideceğiz. Üreme olmadığı halde lökosit yüksek çıkmasına şaşırıyorlar hem hemde korkulacak bişey yok diyolar anlamadım hiç bişey sürekli sürekli idrar ver diyolar aynı çıkıyo işte