Smyyekk- Kızlar bebeğim mukuslu kaka yapıyor sümük gibi rota aşısı yaptırmaya da çok korkuyorum alerjik reaksiyon gösteriyor diyorlar yaptıran var mı 2 ay aşıları da var ağır gelir mi korkuyorum siz ne yaptınız
witcher Smyyekk- Alerjik bebeklerde sıkıntı olabilir diye duymuştum biz yaptırdık 2 ay asılarıyla bi sıkıntı olmadı ama siz doktorunuza sorun
sadekahve_bitter Smyyekk- 2 ay aşılarıyla denk gelmiyor ki rota 3.-5 ayda yapılıyor Alerji konusunda doktorunuza aklımızdaki soruları sorarsanız daha sağlıklı olur Bazı bebeklere yapıyor bazılarına yapmıyor
witcher sadekahve_bitter 2 ve 4 ya da 3ve 5te yapılıyor süresi var onun belli bir haftayı geçmemesi lazım o da 3. Aya denk geliyor
Mree Smyyekk- oğlum 3 ay 26 günlük geçen hafta rotayı yaptırdık neden 2 aylıkken yapılıyor ki onu anlayamadım
teachermom07 Smyyekk- 2.ayda aynı gün hem 2.ay aşılarını hem de rotateq oldu . Rota aşısının bi yan etkisi olmadı ama verem aşısı zaten yan etki yapabiliyor Bir gün huzursuzluk hafif ateş oldu bunlar normal Aşılar önemli aksatmamak gerek