Benisahtesevme2 Kızlar kaç haftalık oluyor testte bayağı kırmızı çıkmıştı ben daha yüksek beklemıstım 🫠
ceriio Benisahtesevme2 betaya göre hafta bakılmıyor son adet tarihinden hesaplaman gerekiyor canım benim 4 haftalıkken 115 çıkmıştı mesela o yüzden sata göre bakman gerek
midekoruyucu Benisahtesevme2 beta ile hamilelik haftası alakası yok ki .. son adet tarihinizin ilk günü baz alınır hafta hesaplarken
asrinhatasi Benisahtesevme2 en son son adet olduğunuz tarihe göre hesaplayabilirsiniz. Ama adet düzensizliğiniz varsa anca doktorunuz hesaplayabilir ultrason ölçümüyle. Hayırlı olsun 🌸
B1elf 4 hafta falan değil diye biliyorum benimki 5 haftalıkken 798 çıkmıştı 2 güne bir katlanir zaten hayırlı olsun ❤️
Benisahtesevme2 papatya_1125 kaç haftalıktı acaba ben zaten adet günümde yaptım hıssedıp gecmemıstı 🫠
Benisahtesevme2 ceriio öyle mi bilemedim kese kalp betaya göre bakıyorlardı ilk gebeliğimde o yüzden ☺️
papatya_1125 Benisahtesevme2 adetim 5 gün falan gecikmişti o zaman verdim ben 💓 acildeki Acemi doktor bana "yüksek değil, 2 gün sonra yukselmezse düşüktür "demişti ne ağlamıştım.onemli olan artışı canım .insallah güzel artış gösterir .5 ile 20.arasında öğrenen insanlar var
Benisahtesevme2 midekoruyucu kalp ve kese için belli aralığı gecmesı gerekıyor o sebeple ona göre doktor a gıdecegım 😟
kizcegunes Benisahtesevme2 ay cesaretinizi kutluyorum. Bebeğinizin de sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim♥️2 günde 1 aynı yerde kan verin 2000lere geldiğinde kese gözükür demişti benim doktorum. Yani aslında o da 5-6. Haftalara denk geliyor
ceriio Benisahtesevme2 bende hiç betaya göre bakmadık 4 haftalık hamilelik öğrendim 48 saat sonra aynı yerde düzenli artış var mı diye baktık sonra doktor 1 hafta sonra gel kese bakalım dedi o zaman da 5+2 falan oluyordum keseyi görmüştük. Kalp atışı da yine beta hiç bakılmadi 6. Haftada yolk sac gördük 7. Haftada bebeği gördük 9. Haftada da kalp atışını gördük tam net olarak
midekoruyucu Benisahtesevme2 haftanızı hesaplayıp 7. Haftada giderseniz görürsünüz yine betayla alakası yok
Bebisss03 0-2 haftalık gebelikte beta 5-50 arasında olur 2-3 haftalık gebelikte ortalama 50-500 arasındadır 😊 ben gebeliğimi öğrendiğimde beta 28 di yaklaşık 10 gün içinde 350 olmuştu
[silindi] Benisahtesevme2 Beta değeri haftanızı belirlemez Son adetin ilk gününden itibaren hamile sayılırsınız ☺️