Tatlimomy Kizlar bugün kendime yuzeyy temizleyici ıslak mendilden sipariş girdim Slepyy nin yeni cikarmis olduğu camasir sulu olanı ve ekstra Arap sabunlusu vardı 2 sini tercih ettim Camlar için TV ünitesi tozları için mutfak dolapları için hazır prtaik elimin altında olsun istedim Kulanan varmi memnunmusunuz?
Ogzshn Tatlimomy ayna ve camlara kullanmadım iz bırakır diye düşünüyorum mobilya ve lavaboda kullanıyorum beyaz sabun ve sirkeli olanını memnunum ama biraz hızlı kuruyor mendil
Aalime Tatlimomy bende kullaniyorum bwsi lekeyi cikariyor o ozelligini sevdim,toz almasi guzel koku ksliyor Ama cam ve aynaya uygun degil iz birakiyor malesef bende o hevesle aldim ama cam ayna silemiyorum
Tatlimomy Yesillimon İz bırakmıyor aynalarda diyorlar bu yeni cikarmis olduğu üründe ama bilmiyorum 2 güne gelir bir denerim
Maviim Aalime Ben siliyorum cam ayna hiç iz kalmıyor dolaplarımı falanda onunla siliyorum sıfır iz valla
Maviim Tatlimomy Ben kullanıyorum ama çamaşır sulu olanını değil, normalini kullanıyorum her yeri siliyorum onunla ama her yeri, muhteşem bir buluş. Sıfır toz, sıfır iz, mükemmel temizlik
Tatlimomy Maviim Dimi normal toz bezlerde nedense iz.kaliyor.bunda tek kullanimlik oldugu için leke vs bırakmaz diye düşünüyorum
Hlalhlalhlal Tatlimomy ben kullanıyorum evde stoklu bulunduruyorum hatta.Elim ayağım oldu.Çocuklu evler için rahat,pratik.Temizlik yapamadığım günler etrafın tozunu hemen alıyorum.Bazen yerlerin bile üstünden geçiyorum 😂
Aalime Tatlimomy onu hic denemedim beyaz sabun ilk cikani kullaniyorum kokusunu sevdim digerlerini denemeye firsstim olmadi😀
Tatlimomy Yesillimon evet yeni çıkmış Camaro sulu olması sevdirdi kendini🤣🤣camsei suyu hayranı olaraktann. Ben
NariNariKiminYari Tatlimomy ben ara ara stokluyorum benim camlarımda aynalarımda iz kalmıyor her şeye kullanıyorum
Deletedmom_875 Gecen a101de ortada bir yığın vardi. Elime alıp alıp bıraktım sonra pişman oldum denemedigime. Yarın alicam heveslendirdiniz sgxhv