Mirac21mom Happyanne30 benimde bir yıl oldu öyle yazıyordu aradım dosyanız devam ediyor dediler yatacakmış arayın sizde bilgi verirler
Happyanne30 Mirac21mom sizin de reddedildi feshedildi mi yazıyordu yeni mi oldu inşallah devam eder ya cok üzüldüm bi destekti kesilmez insallah
Badeninannesi_ Bende de gelir testinin güncel olmaması nedeniyle reddeldi fes edildi yazıyo böyle yazıpta alan oldu mu ya ne yapmam lazım nasıl düzeltiricem acaba bilgisi olan varsa söyleyebilirmi
Badeninannesi_ Mirac21mom ptt üzerinden yatan kurum ödemelerinden mi gördünüz yattıgnı bide düzeltmek için bişey yaptınız mı sosyal yardıma falan gittiniz mi yani
Mirac21mom Badeninannesi_ evet hep oradan bakıyorum yatıp yatmadığını gitmedim biyere 144 ü arayınca bilgi veriyorlar dosyanızın bittiğini veya devam ettiğini
Minikkuzum1999 Atalantemoon reddedildi feshedildi gss tespitinin güncel olmaması nedeniyle yazıyordu eşim sosyal yardımlaşmaya gitti güncelledi ve düzeldi dün de çektik parayı
Badeninannesi_ Minikkuzum1999 benimde gelir testinin güncel olması sebebiyle reddildi feshedildi yazıyordu 20 gün önce sosyal yardımlaşmaya gittim bilgisayardan bişeyler yaptı bir ay içinde evi kontrole gelicekler gelir tespiti için dediler ne gelen var ne giden parada yatmamış sizinki nasıl hemen düzeldi yattı ya benimki olmadı bekliyorum
Minikkuzum1999 Badeninannesi_ Valla bilemiyorum canım yarım saat içinde düzeldi dün de para yattı çok şükür