nesli_han12a Ek gıdaya geçicez inşallah yoğurt için Günlük süt kullanıyor musunuz tavsiye eder misiniz ve hangi marka kullanıyorsunuz bana içeriğinin resmini atabilir misiniz lütfen
Deletedmom113 nesli_han12a dost ve bizim kullanıyorum googleden süt içerikleri yazarsanız tek tek görürsünüz sütün nasıl içeriği olabilir ki
Pamukdeniz nesli_han12a pınar Torku icim bunların üretimini izleyebilirsin canım gönül rahatlığıyla içir torkunun fabrikasini ziyarete gidebilirsin istersen...
2YildizAnnesi nesli_han12a güvendigin bir yufkaci ya da peynirci varsa ordan günlük taze süt alabilirsin. Ben öyle yapiyorum.
[silindi] Günlük süt ben sütaşın yada içimin cam olanını alıyorum 1 lt ekerin de efsane yoğurduyla mayalıyorum güzel oluyor
Selimveannesi İçimin cam olanını bazende bimin altın sütünü alıyorum e bebekteki probiyotik ilede mayalıyorum taş gibi oluyor vallahi artk market yoğurdunu ağzımıza sürmüyoruz nasıl güzel bir tat probiyotik olduğu için kabızlığı vs de önlüyor
nesli_han12a İçinde ne var demek istemiştim katkı maddeleri filan var mı zararlı o yüzden demiştim hepinize teşekkür ederim 👍😊😇
nesli_han12a Birde şunu sormak istiyorum inek sütü zararlı mı ? Yoğurdu inek sütünden yapsam ne olur . Bilmiyorum da ben yardımcı olur mısunuz ?
kubraustaalioglu İnek sütü 1 yaşından önce Alerjik olabiliyor. Keçi sütü öneriliyor. Ben baltalının keçi sütünden mayalıyorum günlük olarak.
nkarac Sütün içeriğinde bir şey yok ki. Süt işte bildiğimiz. Katkı maddesi falan yok🤷🏻♀️ Bir de doktorlar süt vermiyor evet 1 yaş altına ama yoğurt fermente olduğu icin sıkıntı olmuyor verilebiliyor.
duruliyasmom Merhaba arkadaşlar. Günlük süt gerçeğini size anlatsam günlük olmadığını anlarsınız. O yüzden çevrenizde güvenilir süt satan birileri varsa onları tercih edin. 🙂
nesli_han12a duruliyasmom günlük süt adı altında süt yapıyorlar son kullanma tarihine bir bakıyorsun bu nasıl günlük süt diyor insan
nesli_han12a Uzun süre raf ömrü olsun diye içine madde koyuyorlar eee tabiki kimyasal bi madde . Zararlı mı yararlı bilen yok
duruliyasmom nesli_han12a Keşke o kadar olsa. :) Şimdi köylere büyük süt tankları koyuluyor. Haftada bir toplanıyor o sütler. Fabrikaya gidip işlem görüyor. Ardından günlük süt adı altında satışa sunuluyor. Maalesef öyle masum değil...
nesli_han12a Valla bir şahıstan alacaz ama inşallah içine su filan katmazlar kendi vebaline artık napalım bilemiyoruz insanlara güvenmek zor
2YildizAnnesi nesli_han12a sütü kaynatirken ara ara kepceyle hafif kaldirip icine dök. Yeterince kaynatip bu islemi görürse zaten icindeki su buharlasacaktir ve sert bir yogurt elde edeceksin.