Gulkubra Kızlar selam 2aylık bebeğim var ve damağı çok belli oluyor tesadüfen internette bakarken gördüm damak düşmesi diye birşey varmış sizde böyle bişeyle karşılaşan oldu mu. Emerken vs ses çıkarıyor zaten cok cok diye. Bu durum düzelir mi acaba
Alparslanim1 Gulkubra evet düzelen bişey korkmayın ama kendiliğinden düzelmez bi doktora falan sorabilirsinşz
Nuriye-kandemir Gulkubra aynı durum bende de var ya bir tane kadın bana emzik çok emmiş ondan olur dedi nasıl gecer acaba
Gulkubra Alparslanim1 siz yaşadınız mı gülümserken ağlarken falan damağını görüyorum baya diş eti belirgin sanıyordum da damağı aşağıda sanırım
Gulkubra Nuriye-kandemir bilmiyorum ki fotoğrafı var mı çokta emmedi çocuğum benim emzik dağa 2aylık zaten fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum bilsem yüklerdim görürdünüz
sydc Gulkubra valla foto yükleyebilseniz çok iyi olurdu benim kızımda değişik sesler çkarıyor birileri damağı düştü dedi ne yapacağımı bilmiyorum, düştü mü düşmedi mi emin olamıyorum, kime nereye gitmem gerekiyor araşştırıyorum bir şey çıkmıyor
Alparslanim1 Gulkubra ben yaşamadım ama annem hep emziği ağzından çekme memeyi ağxından çekme damağı düşer diyordu. Ama parmakla geri iteriz diyordu. Ben annene saçmalama deyip gülüyordum demek ki gerçekten öyle bir şey varmış