Balbebeginannesiiii Acinca kac gunde tuketiyorsunuz 4 gun oldu kendimiz kullanicaz bisey olur mu acaba
Ysgl26 Balbebeginannesiiii canım kokusu değişiyor zaten kutusu da şişiyor bozulunca anlarsın..ben lştrelik sütleri genelde tatlı yapacağım zaman alıyorum onun dışında tek içimlik sğtlerden alıyorum kahveye içmek için vs
witcher Balbebeginannesiiii Tadına kokusuna bakın ama ben cok pimpirkliyimdir 3 günden sonra kullanmam hatta 3 gün kalmaz bile 2. Gün kalmaın diye bitiririm 😀
B1elf Balbebeginannesiiii valla hiç bakmadım kokuyor mu diye bakarım kokmuyorsa içerim ama tatlı vs yapacaksam öncesinde biraz kaynatıp kesiliyor mu kesin bakarım
Asya3870 Kokusuna bakarım ben genelde bozulup bozulmadığını ordan anlarım. Kötü kokmuyorsa sorun yoktur bence bozulmamıştir
Balbebeginannesiiii Asya3870 genelde hic almiyrz hazir sut kokusundan hic anlamam kahve yaparz diye bi ozenle aldik bitmedide bilemedm naosak😀
B1elf Balbebeginannesiiii kız yap gitsin kesilirse kahvenle kesilir zaten onu da dökersin 😃 kesilmezse afiyet olsun
Balbebeginannesiiii Asya3870 inanirmsn senelerdr sut icmiyrm ne tadi ne kokusu burnmda koklayp smdi bna kotu gelir dokerm 1 litre sutu😀😀😀
Balbebeginannesiiii B1elf soguk yapcam onu nasi yapcz hep bu forumun yuzunden atiyolar soguk buzlu kahveleri ozendik beceremedik 😀😀
B1elf Balbebeginannesiiii köpüklüden mi normal mi normalse zevkine göre büyük bardaga granül kahve koy üstüne soğuk süt ve buz bu kadar kopukluyse granül kahve çok az şeker çok az su bunları mikserle çırp bardagin dibine koy filtre kahve demle yoksa bir bardakta granül kahveyi cozdur içine dok yarıya kadar üstüne süt koy bu da 3 renkli havalı 😃😃😃😃😃