1kedi1kizannesi Sütüm bir anda azaldı, hala var sıkınca geliyor ama emerken istediği hızda gelmediği için sinirleniyor yetmiyor emmek istemiyor. Önerilere açığım. (Biberon kabul etmiyor sağıp veremiyorum o yüzden)
1kedi1kizannesi amansallagitsin 5 aylık, evet 2 3 gündür çok stresli ve yorgunum. Zaten emme problemi olan bir bebek onu aşmaya çalışıyorum derken sütümün azaldığını hissetmeye başladım. Böyle olunca işim daha da zorlaşıyor çünkü biberon vs hiçbir şey kabul etmiyor.
amansallagitsin 1kedi1kizannesi stres ve yorgunluk sut miktarini etikeler ilk once aile bireylerinden destek almanz gerekr yoksa eger esinzden destek almnz gerekr strestn uzk ve dinlenms olmazn oncelk bu ve onn disinda pozisyn degsklgi yapin ayakta olsun uzanark olsn hoplama ziplayarak vs vs emmesni saglayan iyice bosaltmasni snrasnda bi hafta duzenli sagim yapin ki artsin ondn sonra tahin yumrta ciger ceviz badem ispanak bulgur tavuk et kvrck helva hurma bunlari tuketin ve ayrıca takviye olarak bestlak kullanin sutunzde arts gorcksnz