Poncikkkk Kızlar bebeğim 18 aylık hep bana diyorlar cümle kurması lazım en azından iki kelimeyi birleştirmesi gerekir bebeğim tek kelimeleri söylüyor sizin bebekleriniz ne zaman cümle kırmaya bşlladı normal mi bu durum
amansallagitsin Poncikkkk 2 yasinda baslarlar cumle kurmaya bzmkisi 21 aylik kelime var ole cokda yok bebektm bebege fark eder ama genelde doktrlr 2 yasinda ikili cumle beklerz derler baba gitti anne gel su ver vs vs
whiteblack Poncikkkk benim kızımda çok az kelimesivar cümle için çok erken bnceetrafa değil doktoradanışmak daha mantıklı
kubra2608 Poncikkkk 2 yaşında cümle kurmuştu kızım geç kalmış değil sizin erken bile hatta daha cümle için
Ece__ Poncikkkk benim kızım 17 aylık, cümle kuruyor ama aslında erken. Bence endişe etmenize gerek yok.kelimeler varsa mutlaka cümle kurmaya başlar ilerde
kitapkurdubebeninanasi Poncikkkk her çocuğun gelişimi kendine özeldir ama en geç 2 yaşına kadar en az 2 kelimelik cümle kurması beklenir. Benim oğlum erken konuştu cümle kurmaya da erken başladı maşallah
Alerjikrinit Poncikkkk 18 aylık tek keliöe söylüyor hala. Buna rağmen çevrede erken konuşacak diyorlar ne kadar pozitif çevrem var ya 🤣