MustafaEreninAnnesi Kızlar bebeğim 5 ay 10 günlük çok emmiyor kısa süreli ve az az emiyor doktorumuz hevesi varsa yavaş yavaş ek gıdaya başla tattır dedi nasıl neyle başlamam lazım neyden ne kdar vermem lazım ?
Defnem23 MustafaEreninAnnesi bende bekleyeyim 6 ayda tadımla başlicaz dedi doktorumuz. Mevsim meyveleri sebzeleri tattırıcaz tabi ama aklıma çok sebze gelmiyor. Havuö patates kabak domates yoğurt
starwomen MustafaEreninAnnesi 3 gün kuralı ile başlamıştık. Yoğurt, sebzeler ve meyveler. Gün 1 çay kaşığı Gün 1 tatlı kaşığı Gün 1 yemek kaşığı ölçüler bu şekildeydi Sebzeleri buharda haşlayıp çatalla ezip, bazı sebzelerin üzerine biraz zeytinyağı döküyordum o şekilde veriyordum Meyveyi de çatalla ezip veriyordum. Hiç püre yapıp vermedim hep biraz pütürlü olacak şekilde verdim. Tadımlarda tek öğün emzirmeden 1.5 saat sonra veriyordum.
MustafaEreninAnnesi starwomen cevabınız için teşekkür ederim 😌 şimdi 3 gün boyunca aynı ürünü vermem lazım değil mi ? Mesela 3 gün patates 3 gün kabak 3 gün havuç
starwomen MustafaEreninAnnesi evet hepsi 3 gün veriliyor. Mevsim meyve ve sebzelerini verebilirsiniz. Tadımdan sonra su verin