Bebekligiller Eşim dün kaza yapmış maddi olarak sıkıntı var sadece. Oda git birisine yardım yap dedi. Ama para versem daha mı iyi olur diye düşündüm. Gıda içeren yardım yapacaktım sizce hangisi daha iyi? Gıda derseniz ne alayım marketten? Bilemedim
tatlibiranneo Bebekligiller bence para yardımı yapmak daha mantıklı istediklerini alırlar sma lı çocuklara atabilirsiniz
Kardem Bebekligiller bence durumu olmayan bir ailenin cocuğuna harclık verebilirsiniz. Okullar baslayacak bir ihtiyaçlarını giderirler biz öyle yapıyoruz. Yada bütçeniz nedir bilmiyorum ama biz eşimle marketten dondurulmus bütün tavuk alıp durumu kötü ailelere dağıtıyoruz
Bebekligiller Noname21 bende yardım yapıyorum instagramda gördüğümde ama, şimdi ne bileyim başka seçenek düşündüm
Bebekligiller Tatlican biraz bakliyat alayım belki onun da evinde aşure pişer. Birazda nakit veririm diye düşünüyorum. Rabbim kaza beladan korusun.
berenselen-16 Bebekligiller geçmiş olsun bizde bir kaç ay önce bir kaza atlattık bizde soğan un ekmek vermek iyi dediler biz o şekilde yapmıştık sizede fikir olması için yazmak istedim
Atesbebek Bebekligiller bimden hediye kartı alıp verebilirsiniz gidip ihtiyacı olan şeyleri alabilirler .eğer gıda yardımı yapmak istiyorsanız o şekilde kullanabilirsiniz. Ben malesef para yardımı yapma taraftarı değilim. Ya da kıyafete ihtiyaç varsa gidip bir çocuk giydirin. İhtiyaç sahibi birinin faturasını ödeyebilirsiniz. Ever niyet önemli olan sizlik bir durum yok ama para yardımının nereye gittiğini bilmiyorsunuz yardım yapılan biri var yakınlarımda yani ysrdim yapan insanın eminim istemeyeceği şekilde harciyor paraları
Fatma_FLZ Bebekligiller okuyan birine harçlık gönderebilirsiniz ben küçükken verirlerdi çok iyi gelirdi mutlu olurdum