Sevilayrodin Merhaba oğlum 3 ay 24 günlük suan cpk çok erken farkındayım sizlerden fikir almak.istedim bebekleriniz kaç aylıkken destekli oturmaya başladı kız Bebek ve erkek bebek fark ediyor diye duymustum bu ne kadar doğru sizce?
Farahzeynep Sevilayrodin 3 aylıkken kendisi oturmak istedi oturttum. 5.5 aylıkken desteksiz oturdu, 7 aylık şu an yatar pozisyondan kendisi kalkıp oturuyor 😂
Morcivert061 Sevilayrodin 3 aylıktı kendi oturmak istedi doktora sordum desteklı oturt dedi şimdi ara ara destekli oturtuyorum
Dyglilaa Sevilayrodin bizde 3 ay 20 günlük olduk doktora gittiğimizde 3 ay 16 günlüktük doktorum 15 güne oturmaya başlar dedi😊 erken değil yavaş yavaş gün içinde oturttun öyle çok değil tabi en azından bilsin
Farahzeynep Sym96 kafasını kaldırıyordu sürekli, ellerinden tutup oturur vaziyete getirince gülücükler saçıyordu 😊
Oznur Sevilayrodin la ben 4.ayda destekli 45 derecelik acıyla oturttum cunku asla yatmiyordu. Hep kucaktaydi. Yatirinca ayrica kendisi kalkiyordu dedim olmayacak bkyle arkasina yastik koydum
Seydameva Sevilayrodin 3.5 aylık kucağımda 4 aylık günde 10 dk destekli 5.5 aylık desteksiz oturmaya başladı
gozdeyrs Sevilayrodin benim bebeğim 5 ay11 günlük 4.ayın sonlarındayken önündeki oyuncağa uzanıp oturdu zaten 2.ayından beri yattığı yerden hep kalkmaya çalışıyordu 5.ay kontrolünde doktorum hafif hafif oturtmaya baslayabilirsin dedi gün içerisinde ara ara oturtuyorum
Mubosunannesi Sevilayrodin 5 ay olmamıza bir hafta var kucağımda oturur pozisyonda duruyor Ancak biryere destekli oturtsam çabuk sıkılıyor ağlıyor