__56seu Slmkizlar benim bebegim üç ay sonra iki yaşına basicak 4 Kasım doğumlu Belirtiler sürekli hiç bişey yokken aralıksız ağlama herşeye küsüp bağırma çok hassas hemen küsme ful uykusuz geceler siddet eğilimi bilen varsa yazsın bu iki yaş sendromu yoksa başka biseymi 📍📍bu sıcaklarda 🥵🥵 tahammül seviyem sifir
metehanmom_ __56seu ekim de 2 yaş olacak küçük bebem birde büyüğü var büyük dediğime bakmayın oda 3 yaşında aman Allah evde sürekli bir kıyamet havası hem 2 yaş hem 3 yaş sendromu çekiliyor evde sürekli ağlamalar birbirlerini dövmeler çıldırıyorum 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
__56seu Edaisk peki tam olarak nezaman biticegini bilen varmı kafamda huniyle dolaşma çok az kaldı çünkü 🥴
midekoruyucu __56seu valla ciddyim gidip gelip yapıştırıyo bi tane. Sanırım verdiğim tepki hoşuna gidiyor. Sakince soruyorum kızım neden vuruyorsun diye sonra pis pis gülüyor kaçıyor uzağa kahkaha atıyor. Sebep de yok yani 😂 oyun oynuyor
Taze_anne33 Biz de 27 aylığız aynı durumlar var. Herşeyi fırlatma atma, vurma, sebepsiz ağlamalar bir de bizde ev içinde el ele yürüme ve oyun oynarken yanından ayırmama da var. Asla kanepe de koltukta oturamıyordum oğlum nerdeyse ben oradayım.