morrrrengiiii mesela durumumu bir kişiye gizlesem ve durum atsam, durumumu gizlediğim halde uygulama indirip gizlediğim durumu görebilir mi? böyle bir uygulamadan haberiniz var mı kızlar
Miraeleysa morrrrengiiii hiiç duymadım böyle bişiy siz gizledikten sonra daha göremez. Bunun için uygulama varmı varsada yok artık derim sjsjjs
Deletedmom104 morrrrengiiii bunu yapabilecek kadar işssiz var mı ya? Öyle bi uygulama yoktur, tanıdık numaranızın olduğu birinden görüyor olabilir
silaa66 morrrrengiiii özellikleri bu durumu gizli görmeydi mavi tik olmamasıydı sonra sen mesela ınsatgramdamısın bırı cevrım ıcı oldugu zaman ekrana düşüyordu wp da olmadan ondan sonraaa baya özeliği vardı link atardım ama yok bende artık ınternetten arastır guzel ozellıklerı var
DenizZim WhatsApp apk ismi. Diyelim mesaj attınz sildiniz karşı taraf yinede sildiğiniz mesajı tıklayıp okuyabiliyor.ama durum konusunda bilgim yok o programdır diye düşünüyorum. Normal web arama çubuğuna yazın oyle çıkar.
Deletedmom_117 morrrrengiiii gizlemeden atıp hemen silersen gorebilirler gogleden inen plus wp ile ama gizledigin kişi asla goremez