SeverusSnape Hanımlar selam, Bisikleti birkaç kez dışarıda belki kullandık. Onun harici hep evde oyuncaklarını sürmek için kullandı. Herhangi bir kırığı yok. Eksiksiz. Müziği ve ebeveyn kontrolü çalışır durumda. Fiyatı 650₺ ve fiyata dahil yanında ev tipi kaydırağı da veriyorum. Sadece elden teslim, yer İstanbul/Ümraniye. İlgilenen olabilir diye yüklemek istedim. Teşekkürler.😊
Maco_44 SeverusSnape Mersindeyim almayı çok isterdim ama kargo çok yüksek çıkar. Bide fiyatta belki bir tık daha yardımcı olurdubuz belki ayyy inşallah satılır🥺
iremdonmezz SeverusSnape merhaba ben çok almak istiyorum bebeğim 10 aylık kaç zamandır bakıyorum inanın maddiyatı ayarlayamıyoruz bir türlü alamadık Kocaelideyim gelip alsak araçla yakıtta epey gider o yüzden fiyatta biraz daha yardımcı olur musunuz lütfen çocuk nasiplensin
SeverusSnape Maco_44 çok teşekkürler🫶 Kargo sıkıntı olabilir, iki ürün birden oldukça fazla desi çıkar. Bu da yüksek kargo ücreti demek olur maalesef.🥹 Umarım satılır, depoda duracağına bir bebiş faydalanır💖
SeverusSnape Maco_44 oranın da kargo ücretleri çok uçuk rakamlara çıkmış. Yardımcı olabilmek isterdim ama kargo benim içinde sıkıntı olur.☹️
SeverusSnape deleted20517 kaydırak için bir fiyat belirlemedim, bisikletle beraber vereceğim. sadece bisikleti almak istesenizde en fazla 600₺ ye indirebilirim. :)
SeverusSnape deleted20517 tabii yine kaydırağı da yanında veriyorum çünkü evde fazlalık, kızım büyüdü ve ufak kalıyor kaydırak artık.