anglmizgin 3 gündür asla emziremiyorum göğsümü gördüğü an çığlık kıyamet kopuyor aç kalmasını bekliyorum Bi ümit tutar diye yok asla tutmuyor 6 buçuk aylik
poyrikmoyrik anglmizgin 5 aylık oğlum aynı sorunu yaşıyoruz. Hala emerken zorlanıyorum ama bulduğum birkaç çözüm var. Öncelikle çok uykusu varken ya da uykudan yeni uyandığında veriyorum memeyi. Meme emerek uykuya daldığı ve gazlı bir bebek olduğu için ayakta hoplatarak gezinerek emzirmeyi deniyorum. Bütün odaları ten teması yaparak gezdiriyorum eşyaları inceliyoruz konuşuyoruz o sırada ilgisi dağılıyor memeyi teklif ediyorum ve yine ayakta konuşarak emziriyorum. Bunların hiçbiri işe yaramadı mı?😅 en son duşun altına beraber giriyoruz ve şıp şıp suyun altında emzirmeye çalışıyorum. Sürecin geçici olduğuna inanıyorum ve her koşulda teklif ediyorum.😅
Mimmosumm Allah yardımcın olsun çok zor bir süreç ben çok yıprandım ağladım ama tutmadı bebeğim seninki artık büyük umarım tekrar sever 4,5 aydır bu durumu yaşıyorum bıraktım 1 aydır sağıp veriyorum benimki de 6,5 aylık