Masalmeliss Bebeğim 9 aylık 120 ml mama veriyorum az mı sizce ne kadar vermem gerekiyor ve günde kaç kere vermem lazım
Yesodiyorlar Masalmeliss Biz 5 aylığız 120 cc içiyoruz az gibi geldi ama kullandığınız mamanın arkasındada yazar miktarı
Melmus Masalmeliss kac kere ek gida aliyor bizim 8 aya 8 gun kaldi 3 kere 120 aliyor 360 cc oluyor bazen 300 cc 3 de ek gida
ikibaloglanannesi Bebeğinizin mide kapasitesi ile alakalı bu beslenme. 120cc verince eğer hala istiyorsa 150cc verin.
Masalmeliss Melmus 2 yada 3 ana öğün 1 kerede ara öğün yiyor ama normalde ne kadar içmesi gerekiyor onu bilmiyorum arkadaşım az veriyorsun dedi
ikibaloglanannesi Masalmeliss 9-12 aylık dönemde bebeğiniz, kendi beslenme miktarına göre değişmekle birlikte her bir öğün için ortalama 210 ml kadar içebilir. Günlük öğün sayısı 3-4 öğün kadar olabilir. Her ay 30cc artacak şekilde.
Yesodiyorlar Masalmeliss valla normalde bizimde 150 içmemiz lazım ama çok nadir içiyor gece çok çok uzun uyuduysa içiyor bıraktığıda oluyor bebekten bebeğe değişiyor diye düşünüyorum 120 cc içen çocuk bugün hep 90 içti mesela. Doyuyorsa doyduğu kadarını içsin yeter aç kalıyor diye canınızı sıkmayın hiç 💐💐