2dunya1blog 2 aylıkken bebeklerinizi kaç saat aralıklarla besliyordunuz acaba? Bebeğim 2 ay 7 günlük gece dahil şu saate kadar 4 kere emzirdim normal mi ya..cok zor emziriyorum
oglumubeklerken 2dunya1blog gece dahil derken mesela saat kaçtan beri 4 kere emzirdiniz? 12 saatte 4 kere normal bence. 16 saatte 4 kere az olabilir mesela. Yani bebekten bebeğe de fark olur tabi bu konuda.
Zeyneppppp 2dunya1blog az geldi bana biraz . Cisli bez sayısı vs iyise sıkıntı yok gerçi . Onu takip etmeniz gerek
2dunya1blog oglumubeklerken bugün için gece 4te emdi sabah 7 30 da 9 30da 12 30da ve 14 15te 5er 10ar dk şeklinde
Tugcceknr Bebeğin istediği zaman emzirebilirsin ben her ağladığında emziriyorrum doğduğundan beri belli bi saatimiz yok bazen yarım saatte bir emziriyorrum gün içinde belki 15 kere emziriyorumdur bazen 5 dk bazense 10-15 dk kalıyor memede
2dunya1blog Tugcceknr ah keşke sürekli istese de emzirsem benim ki emzik istiyor maalesef sürekli vermekle çok büyük hataya düştüm..
Niloyaveannesi Tugcceknr her anladığında aç olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Benim bebeğim gazlı bi bebek ve açlıktan mı gazdan mı ağlıyo ayırt edemiyorum
Zeyneppppp 2dunya1blog eğer emmede sıkıntı yoksa acikmasini bekleme her fırsatta teklif et daha küçük hem sütun artar hemde çabuk toparlnir . Bizde 3 ay 18 günlüğüz . Sürekli teklf ediyorum . İstediği zaman emiyor ,istemediği zaman emmiyor.
2dunya1blog Zeyneppppp memeyi sürekli teklif ettiğimde ağlıyor napacagimi şaşırdım artık emzik istiyor sürekli
2dunya1blog Zeyneppppp emmek istemediği zamanlarda ağlıyor mu peki bebeğiniz, zorla vermeye çalışmalı miyim bilmiyorum
Mimmosumm 2dunya1blog kızım 3 aylıkken emzik tuttu 2 aylıkken meme reddi yaşadım ve artık emmiyor emzik delisi en büyük pişmanlığım ısrarla alıştırdım ve en büyükte hatam oldu emzik
Zeyneppppp 2dunya1blog hayır hayır sakın zorlamayin . Siz sadece teklif edin eğer isterse emsin , istemez ise daha sonra teklif edersiniz .
Anne_kiz 2dunya1blog merhaba benim bebegimde yeno 3 aylik oldu gecedn beri toplam 4 ise bence az cnmm ben 7 8 i gecer her istediginde teklif ediyorum emziriyorum gece sabaha karsi uyaniyor birtek