Senaypoyraz Kızlar benim oğlum 7 ayını bitirdi uyku eğitimi bile aldık ama uyumuyor bir tavsiyeniz var mı?
Nazlibebegim Senaypoyraz 8 bucuk aylik olduk her yolu denedim bir çözüm yolu bulamadim bacim bulursan banada soyle🥴
Zara1997 Senaypoyraz nasl.yani uyku eğitiminden sonra niye hala uyumuyor her ağladığında yanına mi gidiyorsunuz yoksa
Umutveannesi Senaypoyraz uyku eğitimi alırken bir şeyleri yanlış mı yaptınız acaba? Eğitimi düzenli tamamladıysanız aslında sorun olmaması gerekirdi. Bizde 7,5 aylıkken almıştık eğitimi şu an 16 aylık kendi uyuyor ve düzenli uyuyor şaşırdım yani
Senaypoyraz Nazlibebegim hahahah valla çok üzülüyorum bize ya gece de 10 kere uyanıyorum biliyomsn Allah yardımcın olsun seninde
Senaypoyraz Zara1997 yok eğitimimiz de ağlatmaya yönelik değil zaten ama destek de vermeden. Psikiyatri mizde şaşkın duruma şimdi yer yatağı yap diyor bana
Senaypoyraz Umutveannesi yok valla ne dediyse aynen uyguladık zaten eğitimi veren psikiyatri de şaşkın duruma 🤦♀️ video felan çekip yolladım mümkün değil uyumuyor. Ha illaki desteksiz ağlaya ağlaya 1-1 buçuk saat ağlamasına izin verirsem yorgun düşüp mecali kalmadığı için uyuyor bunu da önermiyorlar zaten
Umutveannesi Senaypoyraz Sizin bebiş baya dirençli demek ki 🥲 biz yatır kaldır yöntemiyle aldık eğitimi 3 günde öğrendi zaten