Ariyaarya 5 ay 18 günlük kızım kan damlası hiç kullanmadım zarar varmı 10 gün kullandım artk kullanmadım
Annesirintugceuzun Ariyaarya Anne sütü mü alıyor yoksa mama mı? Doktorum anne sütünden ihtiyaçlarını alıyor kan ilacı kullanmana gerek yok demişti. 9. Ayda da kontrol ediliyor kanı zaten.
Poncikbirannis Ariyaarya kanına batırın bebeğinizin doktor kullanmanız gerektiğini yada gerekmediğini söyler
Damlaymz Neden kullanmadınız? Bebekler anne karnında depoladıkları kanı 4-6aya dek kullanıp sonra kendi kanlarını üretirler. Bu damlalar bu üretim için takviye amaçlı verilir
AselRuveydam_12 Bende kullanmadım doktorum gerek olmadığını 9.ayda kan sayımı yapıp ona göre başlarız dediği için kullanmadık
Taelif Ariyaarya Merhabalar. Bizim doktorumuz kan testi yapıp da verdi. 2 ay kullanıp tekrar test yapılacak ve ona gore devam edilecek yada edilmeyecek. Bence sizde gidip bi kan sayımı yaptırın ona gore takviye verir ya da vermezsiniz 🤗
Dilaliya bende kullanmadim.doktorumuz 6.aydan sonra pekmeze basalayabilecegimizi soylemisti.su an 9 ayligiz pekmez veriyorum her gun