2dunya1blog Philips avent emzik kullanan anneler emzik meme reddi yaptı mı acaba? Bir de merak ediyorum acaba emzik tokluk hissi veriyor mu bebeklere??
uynakbalina 2dunya1blog hayır meme reddi yapmadı, tokluk hissi de vermiyor acıktığı anda atıyorlar ağzından
Ogrenecekcokseyvar 2dunya1blog tokluk hissi tabii ki vermiyor sadece emme ihtiyacı için emiyorlar diye biliyorum. Meme reddi için de birşey diyemeyeceğim ben yaşıyorum şuanda ama emzik yüzünden mi bilemiyorum 😢
2dunya1blog uynakbalina yq benm bebeğim 2 aylık onsuz durmuyor. Silikon uc ile emziriyorum zar zor 4 5 saat emmeden durur o derece acaba diyorum tokluk hissi veriyor acikmiyor mu
2dunya1blog Ogrenecekcokseyvar benm bebeğim 2 aylık onsuz durmuyor. Silikon uc ile emziriyorum zar zor 4 5 saat emmeden durur o derece acaba diyorum tokluk hissi veriyor acikmiyor mu
niso_mom Bende kullandım hiç meme reddi yasamadim göğüs ucum içe dönük olduğu için doktor ve hemşire önerdi şuan 2 buçuk yaşında hem meme hem emziği bıraktık şükür hiç red durumu olmadı