Selimikomom Kızlar getirden olgunlaşmış avokado aldım normalde almazdım olgunlaşmamış olanını alıp ben olgunlaştırıyordum fakat bebeğime veriyim diye almış bulundum kesince böyle bir görüntüyle karşılaştım sizce bu çürük mü normal mi anlayamadım😒
Selimikomom Deletedmom104 hdjdjdjd yok o fotodan garip çıkmış o kadar kötü durmuyor çekirdeği ama bilemedim yaaa salak getir sürekli böyle yapıyor
Deletedmom104 Selimikomom göm bunu bence imha et çernobilden sonraki büyük faciaya yol açmasın aksmakama
Selimikomom Aalime evet geçende mantar getirttirdim dedim çabuk bunu gelin alın insan yiycek ya şaka mısınız dedim saat akşamın 9unda geldiler ben 3te şikayet etmiştim
Selimikomom Beyninizikullanmakucretsizdir mcmfnffm çocuğum bugünde avokado yok malesef çurba içeceksin
Selimikomom cahillesohbetikestim hahahahdhsh ayyy lanet olsun yaa açınca şok oldum zaten hani belki böyledir normali 😂😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Selimikomom getire mesaj at çok güzel bir avokado getirmişsiniz aynısından tekrar istiyorum falan de 🤣🤣