kolonyalimendil Özellikle kahvaltı için tariflerinize talibim insta da bakıyorum falan ama yani yemiyor 🥲 çorba da çok içmez oldu sıcaklardan sanırım neler verebilirim makarna veriyorum yoğurtlu seviyor.. pankek filan yemedi 😂 kıymalı şehriye çorbası yaptım onu sevdi aklım durmuş gibi hissediyorum oğluma yemek düşünürken 😂
Anr5155 kolonyalimendil ben karışık farklı şeyler vermiyorum kendi yediğimiz yiyeceklerden veriyorum peynir, zeytin, salatalık, yağda yumurta, kabaklı yumurta, mücver, fırında patates, pankek vs.
Menessasmom kolonyalimendil ben yulaf lapasına ceviz+az pekmez+elma yapıyorum yumurta istemediği zaman kuymakta çok seviyolar genelde çorba sabahları vermeyi tercih etmiyorum
kolonyalimendil Anr5155 kendi yediklerimizden arada bende veriyorum ama bazen ona özel şeyler yapmam gerekiyor dr kararıyla mamayı azaltmaya çalışıyoruz kilo alımı fazla olduğu için ama oğlum ısrarla yemek istemiyor 🥲🥲
kolonyalimendil Menessasmom çorba bende sabahları vermiyorum ama kahvaltı tarzı şeyler yemiyor yulaf unu muz pekmez bunu çok seviyor mesela