Aslında hiç aklımda tuvalet eğitimi yoktu son 2 haftadır kızım genital bölgesiyle aşırı oynamaya başlamıştı açıkcası önce 2 yaşın getirisi olarak bebek mastürbasyonu sanmıştım sakince sürekli başka şeylere yönlendirmeye sürekli boş bırakmamaya çalışıyordum ama takdir edersiniz gün boyu bir bebeği oyalamak çok zor maalesef giderek arttığı bu oynama meselesi sinirimide bozuyordu alt değiştirirken rahim girişinin kızardığını gördüm ve doktora götürdüm mantar var dedi krem verdi zaten sıcaklardan geçmeyen pişikte vardı ve eğitime başlamaya karar verdik babasıyla bugün 3. Gün ilk gün ağlayarak haber verdi hiç altına yapmadı ama tuvalete yaparkende ağladı , ikinci gün hiç haber vermedi sürekli altına yaparken ağladı, dün neredeyse gün boyunca sadece 3 kere yaptı uzun süre çiş tutmaya başladı yapmadan önce yine ağlayarak belli etti tuvalete götürüyorum ama tuvalete yapmak istemiyor ağlayarak çiş yapıyor geceleri hiç sorun yok normalde dopdolu bezle kalkan kızım kupkuru kalkıyor bez takıyorum gece çünkü hala mama içiyor uyurken ama ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten mantarıda henüz geçmedi bezsiz olduğu halde genital bölgeyle oynaması geri döndü ama çok az seviyede ilgisini yine dağıtıyorum ama bu tuvalete ağlayarak yapması ne kadar sürer yada sağlıklı mı bilmiyorum