Şimdi konuya şöyle başlayacağım kim dedi ulen bana çenen düşsün diye 🤣 @Aalime @Deletedmom_79 @anneyeofdenmez @Aaayysseee @Babybus_ @cahillesohbetikestim
Şaka bir yana 1 bucuk hafta önce bi sabah sol çene eklemi tarafında rahatsız eden bir ağrıyla uyandım, gece uyurken dişlerimi sıktığımı az çok biliyorum onunla ilgilidir diye düşünüp pek umursamamıştım. Ta ki yemek yiyemediğim ana kadar 😂 Ağzım belirli bir noktaya kadar açılıyor sonra kilitleniyor, biraz zorlarsam tık diye sağa atarak kayıyor. Şimdi şehir dışındayım, olduğum yerde randevu tarihleri çok ileri. Burda da herkes çenemin sol tarafının daha şiş olduğunu söyledi, ki onlar söyleyince bende fark ettim. Genel olarak öyle aşırı bir ağrı yok, sadece yemek yerken hafif bi ağrı oluyor onu da zorlamamaya çalışıyorum.
Şimdi böyle bir durum başından geçen oldu mu? Olduysa ne yaptı ne etti, hangi doktora gitti, çeneyi yerine oturtma ya da tedavi sırasında ağrı çok oldu mu? Bilen yazarsa sevinirim yoksa da dedikodu postuna çevirebiliriz no sıkıntı 😂