eylulyagizmoms_ Kızlar evde irmik bitmiş galeta unu da aynı irmiğe benziyor onu koysam olur mu acaba? Gidip irmik alamam çocuklarla çıkamıyorum. Eşime de söz verdim yapmam lazım 🥲
Dmt-01 eylulyagizmoms_ kayınvalidem geçen yıl yaparken ekmek içi koyduım demişti ama irmik yerine mi koydu yoksa irmik koydu yinede ekmek içi mi koydu emin değilim
elifinannesi95 eylulyagizmoms_ içli köfte bende çok yaparım ama hep irmikli yapıyorum ben Çok ince yaparım hatta bazen açıldığı oluyor galete unu ekmek için hiç duymadım ben olsam yapmam çünkü açılır gibime geliyor
Dmt-01 eylulyagizmoms_ hiçbi fkrim yok valla hep annem ya da kayınvalidem yapar çünkü kendim yapmadım hiç
eylulyagizmoms_ tomvejerry onlar malzemenin içinde var ama irmikte konuluyor normalde hiç koymasam dağılır mı ona emin olamadım
Prensesannesii44 eylulyagizmoms_ bizim orda hiç irmikli yapmazlar ekmek içi falan da olmaz ama asla dağılmaz
hogwarts eylulyagizmoms_ irmikli yapılmaz zaten içli köfte Adanalıyım yarma ve unla yapılır her yörenin farklı olabilir ama saçma geldi irmik
kolonyalimendil eylulyagizmoms_ bizim burda ince bulgur kalın bulgur ve yufka ekmeği ıslatmadan çıtır haliyle yapılır asıl olarak irmik sonradan çıktı ama bende irmikle yaparım daha kolay oluyor 😂 irmiksiz sadece unla tutar mı bilemem riske girmeyin