Aras-21 Bebeğim sabah sekizden akşam sekize kadar durmadan ağlıyor ve sürekli kucakta gezmek istiyor. Gündüzleri hiç uyumuyor
Kubra226 Aras-21 ahh atak dönemi kızımda kucağımızda kafasısını kolumuzun altın ça sokar uyurdu yere koysak hemen uyanırdı
tosbiksmoms Aras-21 benim sakin olan kızım da çok huysuz olmaya başladı emmek istemiyor falan 4 ay 6 günlük. Sanırım atak.
Berraa_54 Aras-21 benimki çok şükür daha atak falan başlamadı ama gece uyurken çok kımıl kımıl bacaklarını yukarı çekip duruyor gazı olsa ağlamaz mı diye düşünüyorum
niHanzade Aras-21 4.ay uyku gerilemesi annesi malesef ben onu dibine kadar yaşadım sonra da 8.aydakini köküne kadar yaşadım. Zaten çocuğum uyku sevmiyor. Hiç takılmayın 3-4 haftaya geçecek inşallah
busranur_19 Bizde 4 ay 23 günlüğüz huysuzuz damaklarımız çok kaşınıyor kucak istiyor geceleri uykuya dalma çok zorlanmaya başladı
niHanzade Aras-21 geçiyor gerçekten ama uyku sevmeyen çocuk sevmiyor, benim kızım hala sevmiyor direniyor
Glgn_Aybrk @Aras-21 benim oğlum da 4 ay 21 günlük aynı durumdayız sürekli ağlama sürekli kucakta gezmel istiyor uyku sıfır