Senazeynep3425 Kızlar böyle bir çocuk şarkısı varmiş. Anne Demeyi öğretiyormuş. Sizler biliyor musunuz? Bizim ki sadece arada bir anne veya mama diyor bana. Ama artık her zaman için desin istiyorum :)
biranneikievlat Senazeynep3425 Anne demeyi öğreten şarkıyı bilmiyorum ama kukulinin anne kelimesini içeren bi şarkısı var oğlum küçükken her dinlettiğimde aaanneee kısmında utanır gibi gülerdi 😄😄
NehirVolkan Senazeynep3425 kızım kukulinin nereye koyduysan ordadır şarkısından öğrendii anne nedeee demeye başladı birden
Merveeofs Kızım bir yaşına girmek üzere yaklaşık 15 gündür falan anne diyor o da sürekli sürekli değil
Senazeynep3425 Merveeofs bence bunlar inada demiyorlar 😀 çünkü benim ki arada diyor. Ama babasını ve dedesini hiç eş gecmes hep soyler 😀😀
biranneikievlat Senazeynep3425 😄😄 Öyleydi kendileri şimdide utanınca sadece ağzını oval yapıp dilini yarı çıkarır başka odaya geçer 😄
NehirVolkan biranneikievlat evet evet çok etkili oluyor şarkı dinledik sürekli ekran kapalı telefondan konuşmayı öğrendi öyle şarkılar çok etkili oluyor ☺️🌷