Yavrum_veben2 Kızlar emziren annelere ilaç veriliyormu ? Hem alerji hem boğazlarım şiş vücudum kalkmıyor yerinden öksürük falan napıcam ben ☹️
Ozgee59 Yavrum_veben2 doktora görünün emzirdiğinizi belirtin. Emzirmeye uygun ilaç verirler size. Her ilaç süte direkt karışmıyor.
Birkullanici Yavrum_veben2 alerjiniz varsa alerjiden dir. Ben allerset kullanıylrım hamileliğimden beri
Aaayysseee Yavrum_veben2 sarımsak kürü yapıp üç öğün bı tatlı kaşığı yemeni öneririm,çok iyi geliyor 🌸 iki diş sarımsak,bir tatlı kaşığı bal,dört beş damla limon
Eminecak Yavrum_veben2 diş rahatlığında veya farkli hastalıklarda veriliyor ama grip için ileri derece degilse paroldan başka bir şey vermezler diye düşünüyorum bende hep öyle oldu.
Yavrum_veben2 Birkullanici acile gittik parol harici ilaç olmaz emziren annesin dedi anlamadım gitti öksürmwkten nefessizlikten helak oldum
Fatihsnm Aaayysseee bunu bende yapmıştım çok ağır grip olduğumda maskeyle emzirdim maskeyle uyudum odayı havalandirdim surekli çok şükür bebeğime bulaşmadı
amansallagitsin Yavrum_veben2 vermiyorlar parol disinda ki ornek vryrm antbytk verse bile yuzde yuz bebek ishal oluyor yani anne sutune karismiyor olayi yanlis. Karisiyor her ilac. Onerim sarimsak bal limon yapip tuketin 1 hafta ilacsiz gecer birde bebege gecer oh mis bagsklk
CaglaMenessa Yavrum_veben2 antibiyotik verir parol verir bana hep hasta olduğumda emzirirken içilecek olandan Augmentin veriyor çoğunlukla bir de Klamoks vermişti
gececimon Yavrum_veben2 canım bende kışın böyle hastalandım meyve kuruları oluyor aktarda kış çayı diye geçiyor onu kullandım, zencefil limon karabiber bal kaynatıp içtim, parol kullandım başka türlü kalkamazdım yoksa 🤧